Medoffice olarak, yeni sezonda Göztepe Basketbol ile iş birliği yaptığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sponsorluk anlaşmasının imza töreni Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene Basketbol Şube Genel Menajeri Onur Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanımız Yücel Teker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yasir Teker katıldı.
Göztepe; dayanıklılık, takım ruhu ve tutku değerleriyle Medoffice’in sağlıkta güven ve koruma yaklaşımıyla örtüşüyor. Bu nedenle bu iş birliğini yalnızca bir sponsorluk değil, gençlere ve geleceğe yatırım olarak görüyoruz.
Medoffice’ten Mesaj
Yücel Teker – Medoffice Yönetim Kurulu Başkanı
“Medoffice olarak yalnızca sağlıkta değil, yaşamın her alanında güven ve koruma sunuyoruz. Göztepe Basketbol ile kurduğumuz bu güçlü iş birliği; dayanıklılığın, inancın ve başarının sembolü. Birlikte daha büyük zaferlere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.”
Kulüpten Mesaj
Onur Aksoy – Göztepe Basketbol Genel Menajeri
“Göztepe Basketbol ile Medoffice arasındaki değerli anlaşmadan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, sadece bir sponsorluk değil; spora, gençlere ve geleceğe yapılan önemli bir yatırımdır.”
İş Birliğinin Kapsamı
Resmî Şort Sponsoru: 2025 sezonunda A takım maç formalarında Medoffice yer alacaktır.
Sağlık ve Performans Odağı: Sporcu sağlığı, performans ve farkındalık projelerinde ortak çalışmalar planlanmaktadır.
Toplumsal Katkı: Genç sporculara ilham veren etkinlik ve projelerle sosyal etki yaratılması hedeflenmektedir.
Birlikte Daha Güçlüyüz
Bu sezon, Göztepe camiasıyla birlikte daha büyük hedeflere koşuyoruz. Tüm taraftarlara ve spor kamuoyuna başarılı bir sezon diliyoruz.
#Medoffice #GöztepeBasketbol #MedCover 💛❤️